Desserter og kager

Profiteroles med is og chokolade

Profiteroles med hjemmelavet chokoladeis. Vandbakkelser er måske lidt old school, men de smager himmelsk.
af Opskrift og foto: Maja Ambeck Vase 10.06.2013

Vandbakkelser fyldt med hjemmelavet chokoladeis og toppet med sød mælkechokolade.

10-12 stykker

Ingredienser

1 dl vand
50 g smør
1 tsk sukker
50 g hvedemel
2 æg
(chokolade)is
smeltet chokolade

Bring vand og smør i kog. Tag gryden af varmen, og rør mel og sukker i - lidt ad gangen. Tilsæt æg - et ad gangen, og pisk til dejen er sammenhængende. Hæld dejen i en sprøjtepose med rund tyl, og lav små cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i cirka 25 min ved 200 grader. (Åbn ikke ovnen imens!). Afkøl vandbakkelserne. Fyld dem med chokoladeis og top med masser af smeltet chokolade.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om madbloggeren Maja Ambeck Vase, som har lavet opskriften og står bag chocolat.dk.

Se flere af de fristende opskrifter fra chocolat.dk i galleriet.