Mad

Dining week: En uge fyldt med madoplevelser

Uge 7 er ikke bare ugen, hvor mange holder vinterferie. Uge 7 byder også på bunkevis af madoplevelser. Restaurantfestivalen Dining Week er nemlig tilbage, og det er tid til at tage ud og udvide sine kulinariske horisonter – og endda uden at sprænge budgettet.
af Katrine Baumgardt 2.02.2015

Danmark er fyldt med gode restauranter der tilbyder nye, kulinariske oplevelser. Men ofte kommer disse oplevelser til en heftig pris. Derfor tæller vi her på IN redaktionen ned til den 9. februar. På denne dag lyder startskuddet nemlig for en hel uge fyldt med nye smage og lækre middage, der er til at betale.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Kom med til årets event! IN live 2015 - Køb din billet i dag!

Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har igen samlet et bredt udvalg af restauranter og afholder for femte gang restaurantfestivalen Dining Week. Nu er det dog under nyt navn. I fire år hed det Copenhagen Dining Week, men i år har de udvidet med restauranter udenfor Københavnsområdet og har derfor forkortet titlen til bare "Dining Week". Konceptet forbliver dog det samme. Alle restauranter, der deltager i restaurantfestivalen, tilbyder en trerettersmenu, som de selv fastlægger, til bare 200 kroner.

Se også: Her er listen over superfoods du skal spise

De mange restauranter, der deltager, er vidt forskellige, men de har dog én fællesnævner, og det er kvaliteten. Så uanset om du er til sushi eller en god bøf, er der noget for dig, og der er stadig billetter at hente.

I galleriet nedenunder kan du se, hvilke restauranter vi på IN glæder os særligt meget til at besøge.

Læs mere og bestil billetter på diningweek.dk