Se også
Drinks & Cocktails
Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup
Her er en herlig cocktail af prosecco med en let æble-ingefær-mynte-sirup, som du selv kan lave! Den er perfekt som sødt og lækkert indslag til weekenden eller middagsselskabet.
af Camilla Zarah La wes
12.01.2021
Foto: Wichmann+Bendtsen
0 personer
Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup
- 5 dl friskpresset æblejuice
- 3 dl sukker
- 2 cm ingefær, skåret i skiver
- 4 spsk fintskåret mynte
- 1 flaske god prosecco eller crémant
Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup
Kog æblejuicen i en gryde med sukker og ingefær. Lad det koge, til det koger med 1 cm store bobler. Så er det som tyk sirup. Smag til med sukker. Det skal være sødt. Afkøl lagen, og tilsæt mynte. Fordel siruppen i glassene, hæld prosecco/crémant på, og rør godt rundt. Fyld glasset helt med prosecco/crémant, når boblerne er faldet, og siruppen er rørt ud. Nyd cocktailen i store mundfulde.
Se også
Genial gincocktail: Granatæble-gin