Fisk og skaldyr

Ekstra sunde fiskefrikadeller

Har du svært ved at vælge, hvad fiskeretten skal bestå af, når det er ugens fiskedag? Så varier dine fiskefrikadeller og lav en ny udgave af den gode fiskespise.
af Line Sølvhøj Johansson / Opskrift og foto: Femmefood.com 25.08.2014

Fiskefrikadeller er en klassiker, som alle i familien kan spise. Er du træt af de traditionelle fiskefrikadeller, så prøv en ny udgave, hvor de gode fiskefrikadeller er suppleret af lækre grøntsager. Du finder opskriften på fiskefrikadeller herunder - og flere fiskeopskrifter i galleriet nedenfor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også opskriften: Smagfuld lasagne med søde kartofler

Fiskefrikadeller med blomkål:

• 2 laksefileter (225g)
• 2 torskefileter (225g)
• 2 gode håndfulde blomkål
• 1 æg
• 1 spsk. HUSK
• 2 spsk. dijonsennep
• 1,5 dl vand
• 1 tsk. salt
• 1/2 tsk. peber
• 1-2 håndfulde dild
• 1/2 finthakket eller revet rødløg
• 4 gulerødder
• 1 persillerod

Læs også: 7 pasta-opskrifter

Sådan laver du fiskefrikadeller:

1. Skær skindet af lakse- og torskefileter og skær fileterne i mindre stykker.

2. Kom fiskestykkerne, blomkål, æg, HUSK, sennep, vand, salt og peber i en blender og blend det til en ensartet masse.

3. Hak eller riv løget og riv gulerødderne og persilleroden.

4. Hæld den blendede masse over i en skål og kom det revet/hakket løg, gulerødderne og persilleroden i.

5. Form med en ske fiskedellerne og kom dem på en varm, olieret pande. Steg fiskefrikadellerne til de er gyldenbrune.

Femmefood.com står bag de lækre fiskefrikadeller - find flere opskrifter på femmefood.com.

Prøv også: Hindbærsnitter - opskrift på en klassiker!

Er du mere til helt klassiske fiskefrikadeller? Se opskriften på saftige fiskefrikadeller her.