Grønt

7 pasta-opskrifter

Lækre pasta-retter er et sikkert hit til både hverdag og fest. Her får du syv pasta-opskrifter samlet i et lækkert galleri.
af Eilen Anthoniussen / Foto: Betina Hastoft og AOP 7.08.2014

Pasta-opskrifter er blandt de populæreste opskrifter, når det kommer til hverdagsmad. Pasta er både nem at lave og meget smagfuld i mange forskellige sammenhænge. I pastaens hjemland serveres pasta oftest sammen med fisk og skaldyr, men retter som spaghetti bolognese og spaghetti med kødboller er absolut blandt favoritterne, når det kommer til pasta-opskrifter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De 5 bedste pizzasteder i København!

Pasta stammer fra Italien, og i landets regioner har køkkenerne forskellige traditioner for at tilberede pasta. De lokale pasta-opskrifter byder på forskellige krydderier, skaldyr, kød og oste, som du i det eksperimenterende køkken har mulighed for at sætte sammen til dine helt egne pasta-opskrifter.

I de fleste pasta-opskrifter indgår parmesan, hvidløg og en krydret sauce, som giver maksimal smag til din pasta. Alt efter, hvad du har planer om at servere sammen med din pasta, har du rig mulighed for mikse fra de forskellige pasta-opskrifter, og trylle de mest magiske pasta-retter frem.

Savner du inspiration til sund frokost? Her får du 7 sunde opskrifter!

I nedenstående galleri har vi samlet syv pasta-opskrifter, der på hver sin måde imponerer med smag og sammensætning. Vælg mellem lækre pasta-opskrifter med skaldyr, kød, ost og grøntsager og server en drøm af en pasta-ret.

Læs også: Sådan laver du hjemmelavet pasta

Læs også: 10 italienske desserter!