Mad

Evas italienske køkkenskab

Det har du brug for, når du skal lave italienske pastaretter - Eva Ravnbøl guider og giver lækre opskrifter
af Eva Ravnbøl, foto: Chris Warde-Jones 6.05.2010

Hav altid de rigtige råvarer
på lager, så du er beredt til at
trylle en lækker pastaret frem.

• God olivenolie
• Hvidløg og løg
• Peperoncino (små tørrede chilipebre)
• Tørrede bønner (cannellini, borlotti m.fl .)
• Pancetta eller god bacon
• Gode tomater på glas eller dåse
• Rosmarin i haven eller i vindueskarmen
• Persille, basilikum og salvie, tørret eller frisk
• Spaghetti, penne og et par andre varianter
i tørret form
• Fettuccine og tortellini er bedst frisk og skal opbevares i køleskabet eller fryses

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrifter:
Spaghetti pancetta e lenticchie

(Spaghetti med linser og pancetta)
Rigatoni Carciofi e calamari

(Rigatoni/penne med artiskokbåde og calamari-ringe)
Ravioli in salsa rosa

(Ravioli med ricotta og spinatfyld) Zuppa Cannellini e zucca

(Grønsagssuppe med græskar)

Læs også:

Evas pastagrundlov - så undgår du fatale fejl, når det handler om pasta.