Mad
Spaghetti med
spinat og
jomfruhummerhaler
Côte de boeuf
med grønsagspakker
Æblegaletter
Tips til en arbejdsplan
Tre timer før:
• Pil hummerhaler
• Riv parmesan
• Skyl spinat
• Skyl og rens grønsager
• Skyl salat
• Rør vinaigrette
• Hak krydderurter til salaten
• Bag æblegaletter
Kort før og under middagen:
• Steg kød
• Bag grønsags-pakker
• Kog spaghetti og anret forret
VINFORSLAG
Forret: Sauvignon Bianco fra Friuli eller Alto Adige i Norditalien serveret køleskabskold i duggende glas.
Hovedret: Bourgogne Rouge 2005, men ikke fra et supermarked, derimod en af de klassiske importører, der sælger god Bourgogne Rouge til 80-100 kr. flasken.
Salat: Samme hvidvin som til forretten.
Dessert: Kold Moscato d'Asti.