Forretter

Hvidløgsrøget sild med hytteost og ristet rugbrød

300 g fersk sildefilet, med skind1 tsk sukker1 tsk salt3 fed hvidløg, hakket200 g hytteostSalt og peber8 radiser, fint strimlede1 lille bundt purløg,
af Redaktionen 8.08.2009

300 g fersk sildefilet, med skind
1 tsk sukker
1 tsk salt
3 fed hvidløg, hakket
200 g hytteost
Salt og peber
8 radiser, fint strimlede
1 lille bundt purløg, finthakket
4 skiver rugbrød

Rens og klargør fisken, og skær fileterne i passende stykker. Drys kødsiden med salt, sukker og hakket hvidløg, og mariner dem i 30 minutter i køleskab. Følg anvisningen "Sådan ryger du fisk". Ryg fisken i ca. 12 minutter. Sæt derefter fisken i ovnen 8 minutter ved 160º. Anret fisken på ristet rugbrød, pynt med hytteost smagt til med salt og peber, og drys til slut med radiser og purløg.