Se også
Forretter
Vilde tomater med spinat og grillet ost
Noget af det bedste ved den danske sommer er friskhøstede grøntsager — for slet ikke at tale om at forvandle dem til unikke retter og passe dem ind i lækre sommermenuer. Her er tomat, spinat og grillet halloumi en perfekt forret!
Tekst og
26.08.2021
foto: Skovdalnordic.com
- 300 g halloumi-grillost
- 600 g vilde tomater
- 300 g frisk spinat
- 1 håndfuld frisk dild
- 30 g brøndkarse
- ½ tsk peber
- 1 tsk salt
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
Sådan laver du tomatsalat med halloumi og spinat
- Skær halloumiosten i mindre stykker, og grill dem på en (grill)pande, til de tager farve.
- Skyl tomater, spinat og krydderurter. Skær tomaterne i både, og hak krydderurterne groft.
- Vend krydderurter, tomat og spinat sammen på et serveringsfad, krydr med salt og peber, og vend herefter salaten med olie og citronsaft.
- Top med halloumiost, og servér straks.
TIP: Vilde tomater kaldes også ribstomater.