Menuer

Genial grillmad til mange

Lav saftigt kød på grillen med vores opskrifter på flæskesteg på grill, oksemørbrad på grill, lammekød på grill, rullesteg på grill og kylling på grill. Få opskrifterne på genial grillmad her!
Christine Agertoft / Foto: Columbus Leth 19.05.2016
Grillmad til mange

Hvis du drømmer om varme sommeraftener med venner og familie samlet omkring bordet på terrassen eller i haven, så har vi samlet 6 opskrifter, der gør din sommerdrøm til virkelighed. De er nemlig alle velegnede grillretter til mange gæster og et rigtig godt udgangspunkt, hvis du gerne vil have tid til at nyde det gode selskab, løbe efter ungerne, nyde et glas vin eller bare ikke har lyst til at stå over grillen hele tiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: 10 idéer til lækker grillmad

Vi har fundet 6 opskrifter på lækkert kød, som du nemt kan tilberede på grillen, og som giver nok til mange tallerkner og sultne gæster. Nogle af retterne skal tilberedes i god tid, men til gengæld kan de så passe sig selv resten af tiden. Andre er hurtige at tilberede og skal kun en kort tur på grillen. De egner sig godt til, når alle gæsterne skal sidde omkring bordet og spise på samme tid, hvorimod det langtidsstegte kød fungerer særligt godt til buffet eller mere uformelle haveaftener.

Du skal selvfølgelig også sørge for, at der er lækkert tilbehør til det saftige kød. Derfor har vi lavet en lille liste over det tilbehør, som vi synes, passer særligt godt til en hyggelig grillaften:

Godt tilbehør til grillmad:

God grillmad til mange

Find selv din personlige favorit blandt vores 6 skønne grillretter i galleriet herunder ...