Menuer

Grillmad som gæstemenu

Giv både rejer, tomater og bøf lidt røg på din grill og lav grillmad med tropiske noter.
af Carsten Kyster Foto Columbus Leth 23.04.2013

Grillmad giver kød og grønsager en sprød og lækker smag og er forbundet med hygge.

Kom grillsæsonen i møde med grillmad, der inkluderer "mens vi venter på grillmad"-snack og tropisk eftersmag. Og giv så både rejer, tomater og bøf lidt røg.

Her får du opskrifter til grillmad med en god, krydret røgsmag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grillmad tidsplan:

MENU

Snack
Små aspargespizzaer på tortillabrød

Forret
Grillede røgede rejer med ricottaost og æble-fennikelsalat

Hovedret
Rib Eye med middelhavspita og røget tomatdressing

Dessert
Grillet ananas/mango med vaniljeis og vafler

Dagen før
Ryg tomaterne, blend til dressing, og stil på køl

2 timer før
Mariner tigerrejer
Rør ricottaost sammen med chili/parmesan
Gør foliebakker klar til grillen
Mariner frugt
Bland salaten og ordn asparges og rødløg
Rør vaffeldej

1/2 time før
Tænd ovnen, og gør minipizzaer klar
Snit fennikel og æble, og mariner med citron

Kort før og under middagen
Grill/ryg rejer, bøffer og haloumiost
Lun pitabrød
Bag vafler (eller bag inden og lun i ovnen)
Grill frugt