TIP: Kagen kan sagtens fryses ned.
Sådan laver du chokoladekagen:
- Tænd ovnen på 200°.
- Beklæd en bradepande, der måler 30 x 40 cm, med bagepapir.
- Smelt smørret i en kasserolle, og fjern den fra blusset.
- Tilsæt mælk, og lad blandingen køle lidt af.
- Pisk imens æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt med en elpisker.
- Sigt kakao, bagepulver, salt og mel sammen i en stor skål.
- Tilsæt smørblandingen, og rør det hele sammen til en jævn dej.
- Hæld den i bradepanden, og bag kagen midt i ovnen i 20-25 minutter, til den er gennembagt.
- Tag den ud, og lad den køle helt af.
Topping:
- Smelt smør og chokolade i en kasserolle ved svag varme.
- Tilsæt kaffe og vaniljesukker, og pisk flormelis i lidt efter lidt til en jævn glasur.
- Hæld den over kagen, og drys med kokosmel.
- Stil kagen køligt i 2-3 timer, inden du skærer den ud.
Hvis du synes denne chokoladekage er lækker, vil du også kunne lide vores opskrift på brownies med kaffefrosting