Hindbæreclair

Antal: 
10 stk.
Det skal du bruge: 
Eclair
1 dl vand
50 g smør
1 nip salt
1 tsk. sukker
5 spsk. hvedemel
2 æg str. M/L
Hindbærfyld
2½ dl piskefløde
130 g hindbær
Lidt flormelis

Sådan laver du hindbæreclairs:

Eclair:

  • Kog vand, smør og salt i en gryde.

  • Rør sukker og mel i, og pisk, indtil dejen slipper gryden.

  • Hæld dejen i en skål.

  • Når den er fingervarm, tilsætter du æggene 1 ad gangen.

  • Hæld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt ca. 10 stænger, der måler ca. 1½ cm x 10 cm, på en plade med bagepapir.

  • Bag eclairene ved 190° i ca. 25 minutter. Du må ikke åbne ovnen de første 15 minutter.

  • Lad dem afkøle helt, og skær dem i halve på langs.

Hindbærfyld:

  • Pisk fløden til skum.

  • Mos 100 g hindbær med en gaffel, og kom dem i skummet – evt. sammen med lidt flormelis.

  • Hæld det i en sprøjtepose, og fyld eclairbundene – gem lidt til pynt. Du kan evt. også lægge nogle hele hindbær oven på skummet.

  • Læg låget på.

  • Sæt 3 små klatter flødeskum på toppen af hver eclair, og placér et hindbær ovenpå inden servering.