Hindbæreclair
Eclair
- 1 dl vand
- 50 g smør
- 1 nip salt
- 1 tsk. sukker
- 5 spsk. hvedemel
- 2 æg str. M/L
Hindbærfyld
- 2½ dl piskefløde
- 130 g hindbær
- Lidt flormelis
Sådan laver du hindbæreclairs:
Eclair:
-
Kog vand, smør og salt i en gryde.
-
Rør sukker og mel i, og pisk, indtil dejen slipper gryden.
-
Hæld dejen i en skål.
-
Når den er fingervarm, tilsætter du æggene 1 ad gangen.
-
Hæld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt ca. 10 stænger, der måler ca. 1½ cm x 10 cm, på en plade med bagepapir.
-
Bag eclairene ved 190° i ca. 25 minutter. Du må ikke åbne ovnen de første 15 minutter.
-
Lad dem afkøle helt, og skær dem i halve på langs.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Hindbærfyld:
-
Pisk fløden til skum.
-
Mos 100 g hindbær med en gaffel, og kom dem i skummet – evt. sammen med lidt flormelis.
-
Hæld det i en sprøjtepose, og fyld eclairbundene – gem lidt til pynt. Du kan evt. også lægge nogle hele hindbær oven på skummet.
-
Læg låget på.
-
Sæt 3 små klatter flødeskum på toppen af hver eclair, og placér et hindbær ovenpå inden servering.