Det skal du bruge:
1 dåse kondenseret mælk (297 g)
1½ dl sødmælk
450 g muscavadosukker
120 g smør
½ tsk. salt
100 g peanuts
Cremet, fløjsblød fudge med knas af peanuts og salt. Denne opskrift er bestemt værd at gå i køkkenet for!
Vild med peanuts? Prøv disse lækre marcipanbrød med appelsinsnickers.
Sådan laver du fudge med peanuts
Opskriften giver 10 skiver eller 60 små stykker
- Hæl kondenseret mælk, sødmælk, sukker og smør i en gryde, og bring det i kog.
- Lad det småkoge under omrøring ved middelvarme i 10-12 minutter.
- Tag fudgen af varmen, hæld den i en skål, og pisk i 10 minutter − gerne i en røremaskine.
- Drys salt og peanuts i blandingen.
Tip! Er du ikke vild med den salte smag, kan du nøjes med at komme peanuts i blandingen. - Hæld den i en form, og stil den til afkøling i køleskabet.
- Skær fudgen i skiver eller mundrette stykker.
- Opbevar dem i en dåse med låg, evt. med bagepapir imellem.