Fudge med peanuts

Det skal du bruge: 
1 dåse kondenseret mælk (297 g)
1½ dl sødmælk
450 g muscavadosukker
120 g smør
½ tsk. salt
100 g peanuts

Cremet, fløjsblød fudge med knas af peanuts og salt. Denne opskrift er bestemt værd at gå i køkkenet for! 

Vild med peanuts? Prøv disse lækre marcipanbrød med appelsinsnickers.

Sådan laver du fudge med peanuts 

Opskriften giver 10 skiver eller 60 små stykker

  1. Hæl kondenseret mælk, sødmælk, sukker og smør i en gryde, og bring det i kog.
  2. Lad det småkoge under omrøring ved middelvarme i 10-12 minutter.
  3. Tag fudgen af varmen, hæld den i en skål, og pisk i 10 minutter − gerne i en røremaskine.
  4. Drys salt og peanuts i blandingen.
    Tip! Er du ikke vild med den salte smag, kan du nøjes med at komme peanuts i blandingen. 
  5. Hæld den i en form, og stil den til afkøling i køleskabet.
  6. Skær fudgen i skiver eller mundrette stykker.
  7. Opbevar dem i en dåse med låg, evt. med bagepapir imellem.