Grønt

10 opskrifter på mad med kartofler til kartoffel-elskere

Hvis du elsker mad med kartofler, så er du sikkert altid på udkig efter nye opskrifter med kartofler. Derfor har vi samlet 10 anderledes retter til alle kartoffel-elskere.
af Marie Melchior / Foto: Jakob Helbig 8.10.2020
10 anderledes opskrifter med kartofler

Kartofler er elsket af mange, men selv den største kartoffel-fan kan af og til løbe tør for ideer til at tilberede dem. Derfor har vi samlet 10 opskrifter med kartofler, som både skaber fornyelse i køkkenet og får det bedste frem i kartoflen.

De bedste retter med kartofler

Kartoffel - kartoffel, kan den virkelig laves på så mange måder? Det kan den! Der er masser af inspiration at hente, når man går på jagt i kogebøgerne og leder efter den gode gamle kartoffel!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

PRØV OGSÅ: Den bedste opskrift på kartoffelpizza

Taglagte kartofler med rosmarinkviste

Få sprøde kartoffelskiver, der smager forførende godt af rosmarin og ser langt mere festlige ud end sådan en kogt hverdagskartoffel. FIND OPSKRIFTEN PÅ TAGLAGTE KARTOFLER HER!

Opskrifter med kartofler

Grov mos på nye kartofler med parmesan

Vi har fået fingre i Restaurant Stedsans' sprøde og lækre sommeropskrift på grov mos på nye kartofler med parmesan. FIND OPSKRIFTEN PÅ KARTOFFELMOS MED PARMESAN HER!

Opskrifter med kartofler

Nem kartoffelsalat

En velsmagende og nem kartoffelsalat er et sikkert hit hele året rundt, og den bliver kun bedre med et dejligt stykke roastbeef til. FIND OPSKRIFTEN PÅ KARTOFFELSALAT HER!

Opskrifter med kartofler

Smashed potatoes og jordskokker

Kører du også rundt i den velkendte kartoffelmos, bagekartofler og hasselback? Så prøv noget nyt, næste gang du skal servere et lækkert stykke kød. Vi foreslår en dejlig omgang smashed potatoes. FIND OPSKRIFTEN HER!

Opskrifter med kartofler

Lynhurtig kartoffelpizza

Lav en sprød kartoffel-pizza på pitabrød eller tortilla på 15 min., og drop usunde takeaway- og frostpizzaer for altid. FIND OPSKRIFTEN PÅ KARTOFFELPIZZA HER!

Opskrifter med kartofler

Saltbagte kartofler

Saltbagte kartofler er en delikatesse – og faktisk slet ikke så salte endda. De kan laves på bare 30 minutter og ser imponerende godt ud på bordet. FIND OPSKRIFTEN PÅ SALTBAGTE KARTOFLER HER!

Opskrifter med kartofler

Kartoffelbrød med rosmarin

Server et lækkert kartoffelbrød som tilbehør til suppe, salat eller som supplement til hovedretten. FIND OPSKRIFTEN PÅ KARTOFFELBRØD HER!

Opskrifter med kartofler

Råsyltede kartofler med rødløg

De skønne råsyltede kartofler kan bruges som supplement til mange forskellige retter. Brug dem som tilbehør til aftensmaden, eller hæld dem på glas, opbevar dem i køleskabet. FIND OPSKRIFTEN HER!

Opskrifter med kartofler

Røgede kartofler med tomat og chorizo

Nem og lækker ret med røgede kartofler og krydret chorizo til både frokost og aftensmad. FIND OPSKRIFTEN HER!

Opskrifter med kartofler

Kartoffelsalat med rygeost og urtebøffer

En dejlig, hjemmelavet sommerret hvor du serverer din kartoffelsalat varm. Det er en nem opskrift, og så er kartoffelsalaten tilmed fedtfattig. FIND DEN HER!

Opskrifter med kartofler