Prøv også: Tatar med radiser
Grov mos på nye kartofler med parmesan
Det skal du bruge til grov mos med parmesan:
- 400 g nye kartofler
- Vand med 1 spsk. salt
- 1 dl olivenolie
- Ca. 3 tsk. salt
- 100 g parmesan, grofthakket
- 50 g mizuna eller en anden sprød salat (fx rucola)
- Revet skal af ½ citron
- Olivenolie til servering
- Groft peber
FÅ FLERE SOMMERFRISKE OPSKRIFTER MED ISABELLAS!
Sådan laver du grov mos med parmesan:
- Kog kartoflerne helt møre i vand med salt, det tager ca. 15 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem groft sammen med olivenolie og salt efter smag.
- Fordel kartoffelmosen i 4 dybe tallerkener, og drys parmesan, mizuna og citronskal på toppen. Dryp med rigelig olivenolie, og kværn godt med peber over til sidst.
Prøv også: 11 friske sommersalater