Se også
Aftensmad
Grov mos på nye kartofler med parmesan
Vi har fået fingre i Restaurant Stedsans' sprøde og lækre sommeropskrift på grov mos på nye kartofler med parmesan. Få opskriften her!
Tekst og foto: Restaurant Stedsans.
8.07.2015
Ingredienser
- 400 g nye kartofler
- Vand med 1 spsk. salt
- 1 dl olivenolie
- Ca. 3 tsk. salt
- 100 g parmesan, grofthakket
- 50 g mizuna eller en anden sprød salat (fx rucola)
- Revet skal af ½ citron
- Olivenolie til servering
- Groft peber
Sådan laver du grov kartoffelmos med parmesan
- Kog kartoflerne helt møre i vand med salt, det tager ca. 15 minutter.
- Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem groft sammen med olivenolie og salt efter smag.
- Fordel kartoffelmosen i 4 dybe tallerkener, og drys parmesan, mizuna og citronskal på toppen. Dryp med rigelig olivenolie, og kværn godt med peber over til sidst.