Grønt
Grønt
Opskrifter: Skøn rosmarin-marinade til grillmaden
Giv din middag et løft med denne lækre rosmarinmarinade, som er perfekt til grillmad
af Carsten Kyster, Camilla Zarah Lawes, Marie Melchior & redaktionen Foto: Columbus Leth og Betina Hastoft
15.08.2013
Marinaden er meget lækker og intens og passer rigtig godt til både svinekød, lam, okse, kylling og fisk. Smør marinaden på kødet, og læg det på grillen straks.
Rosmarinmarinade
4 personer. Tid: 10 minutter + trækketid
Det skal du bruge:
• skal og saft fra 1 usprøjtet citron
• 2 fed hvidløg
• 2 dl olivenolie
• ca. 5 g frisk rosmarin
• salt
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sådan gør du:
Skær skallen af citronen, og pres citronsaften. Pil hvidløget. Kom citronskal, citronsaft, hvidløg og olie i en blender, og blend det godt sammen. Hak rosmarinnålene fint, og rør det i olieblandingen. Krydr marinaden med salt. Hæld marinaden i en ren flaske, og lad den trække et par timer inden brug.