You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.
4 rødløg
2 courgetter
Salt og peber
2-3 kviste timian
olivenolie
250 gr quinoa
50 gr mandler
1 bundt bredbladet persille
Prøv også opskriften på quinoasalat med gedeost.
Sådan gør du:
Skær løg i tynde både. Skær courgetter i stave på ca. 5 cm. Læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber og læg timiankviste ved. Dryp med olivenolie. Sæt bradepanden i en 200 grader varm ovn og steg i 30 minutter, tTil grøntsagerne ser sprøde og møre ud. Læg mandler på en bageplade og rist dem i 8 minutter. Hak mandlerne groft, når de er afkølet.
Prøv også opskriften: Quinoafrikadeller med rødbede.
Skyl quinoa, før de skal koges, i en si. Kom quinoa i en gryde og hæld vand på, til det dækker. Kog dem i 12 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra i en si. Skyl dem med koldt vand, så de afkøles og ikke klistrer.
Vend kogt quinoa med de ovnstegte grøntsager, hakket persille og grofthakkede mandler.