Grønt
Grønt
Pizza med aubergine
En perfekt lille snack til drinken inden middagen - pizza med aubergine og mozzarella.
af Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
23.01.2013
Pizza til 6 personer
10 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk salt
300 g hvedemel
Fyld
2 auberginer
Olivenolie til stegning
2 bøffelmozzarella
1 hvidløg
1 tsk spidskommen
salt og friskkværnet peber
Prøv også: Hjemmelavet pizza
Pizza dej:
Rør gæren ud i vandet, rør salt i, og tilsæt mel. Ælt dejen på et meldrysset bord, til den er glat og smidig. Lad dejen til din pizza hæve tildækket i 1 time.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Fyld
Skær auberginen i tynde skiver, og steg dem på begge sider i olivenolie. Drys med salt og peber. Rul dejen supertyndt ud til 4 pizzaer, og læg på smurte bageplader. Læg aubergineskiverne på dejen. Skær mozzarellaen i skiver, riv dem fra hinanden, og fordel dem over auberginerne. Drys med spidskommen, salt og peber. Bag din pizza ved 220° 15-20 min. alt efter størrelsen. 3