Salat

Spinatsalat med feta - nem sommersalat

En skøn spinatsalat er én af vores favoritter, for den kan både bruges til frokost eller som tilbehør til grillmaden. Denne grønne spinat får selskab af cremet feta og sprøde croutoner.
Opskrift og 25.04.2019 foto: Inge Skovdal / Skovdalnordic.com.

Smag og konsistens er perfekt afstemt i denne dejlige spinatsalat. Sprød grøn salat, saltet cremet feta, knasende croutoner og friske radiser. Salaten er en god smagsmakker til sommerens skønne mad på grillen, og så tager den ingen tid at forberede.

Servér spinatsalaten til: Hjemmelavede grillspyd

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det skal du bruge til spinatsalat med feta:

(Som tilbehør til ca. 6 pers.)

  • 300 g spinatblade
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • 2 spsk. olivenolie
  • 100 g feta
  • 200 g radiser
  • 100 g saltede græskarkerner
  • 200 g croutoner

Sådan gør du:

  1. Skyl spinatbladene grundigt, og vend dem i eddike og olie.
  2. Smuldr fetaen, og skær radiserne i tynde skiver.
  3. Bland spinatbladene med feta, radiser, græskarkerner og croutoner.

Nemt tilbehør: Pestosnegle