Se også
Småkager & Cookies
Specier med valnødder og appelsin
De sprøde og søde specier, som får smag fra appelsin og knas fra valnødder, vil med garanti vække begejstring blandt alle småkageentusiaster. Få opskriften her!
af Cecilie Svensson
2.12.2021
Foto: Stine Christiansen.
- 125 g flormelis
- 1 nip rent vaniljepulver
- 75 g valnøddekerner
- 300 g hvedemel
- 225 g smør
- 1 usprøjtet appelsin
- 50 g kakaonibs
Sådan laver du specier med valnødder og appelsin:
- Blend flormelis og vaniljepulver sammen med valnødder i en blender til en ensartet, grov masse. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt hurtigt dejen sammen.
- Form dejen til en lang pølse, ca. 6 cm i diameter. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og læg den i køleskabet i ca. 1 time.
Se også
Klassiske brunkager
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
TIP: Hasselnødder smager også skønt i denne opskrift, så holder du mere af dem, skifter du blot valnødderne ud.
Se også