Se også
Tilbehør
Bagte rødbeder med feta og purløg
Her får du vores bud på en meget lækker og fyldig vintersalat som et alternativ til rødkålen til julefrokosten.
af Anna Hedegaard/engleblomst.com.
18.11.2008
Foto: Jakob Valling/valling.com.
Ingredienser
- 500 g rødbeder (helst runde)
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- 1 tsk Herbes de Provence
- Salt og peber
- 200 g fårefeta
- 1 lille bundt purløg
Sådan laver du bagte rødbeder
- Skræl rødbederne, og skær dem i grove både.
- Hak hvidløgene fint.
- Vend rødbederne med hvidløg, olie, Herbes de Provence, salt og peber.
- Bag dem i ovnen på en plade med bagepapir ved 170º i cirka 40 minutter. Lad rødbederne køle af, eventuelt til næste dag.
Inden servering
- Smuldr fetaosten, og vend den med de bagte rødbeder. Smag til med salt og peber, og drys med snittet purløg.