Tilbehør

Ramsløgspesto med spinat

Prøv denne lækre pesto med sæsonens smagfulde ramsløg. Servér pestoen sammen med et stykke lækkert brød. Velbekomme!
af Susie Helsing Nielsen 29.03.2022 Foto: Jakob Valling/valling.com

Ingredienser

  • 20 blade ramsløg
  • 100 g spinatblade, skyllet og tørret godt
  • 50 g mandler
  • 2 dl olie
  • Salt og peber

Sådan laver du ramsløgspesto

  1. Kom ramsløg, spinatblade, mandler og olie i en blender, og blend til en jævn masse.

  2. Smag til med salt og peber.

  3. Server pestoen til pasta, nye kartofler, fisk og et stykke lækkert brød.

Hvis du synes, at hjemmelavet tilbehør er lækkert, så se med i videoen herunder, hvor du kan du se, hvordan du kommer i gang med at sylte.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.