Fisk og skaldyr

WEEKEND BITES | Krustader med fjordrejer

Forkæl dig selv og dem du holder af med noget ekstra lækkert i weekenden. Denne opskrift på sprøde krustader med fjordrejer, gedeostcreme og radiser, vil kickstarte weekend-hyggen.
af redaktionen 2.02.2017
Krustader med fjordrejer, gedeostcreme og radiser

Krustader med fjordrejer, gedeostcreme og radiser

Denne opskrift kræver hverken tid eller halvprofessionelle køkkenegenskaber – den kræver blot sulten efter noget friskt og ekstra lækkert.

Krustaderne kan serveres som en velkomst-canapé, en lille snack eller en let forret.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrift til 4 personer

INGREDIENSER

  • 2 radiser
  • 40 g blød gedeost, fx Tebstrups gedeost i olie
  • 1 spsk. finthakket dild
  • salt og sort peber
  • 50 g fjordrejer (almindelige små rejer kan også bruges)
  • karse
  • 8 sprøde færdigkøbte krustader

LÆS OGSÅ: Opskrift på knasende quinoa-rejer

FREMGANGSMÅDE

Skær radiserne på et mandolinjern eller så tyndt som muligt, og læg dem i iskoldt vand i 10 minutter.

Hæld vandet fra, kom dem i en sigte, og lad dem dryppe godt af for vand – tør dem evt. med et stykke køkkenrulle.

Rør gedeosten med dild, og smag til med salt og peber.

Kom gedeosten ned i en frysepose, og klip et af hjørnerne af. Sprøjt gedeosten på toastbrødene. Fordel rejerne ovenpå sammen med radiser.

Pynt med klippet karse og kværnet sort peber.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Grønkålssuppe med krydrede mandler