
WEEKEND BITES | Krustader med fjordrejer

Krustader med fjordrejer, gedeostcreme og radiser
Denne opskrift kræver hverken tid eller halvprofessionelle køkkenegenskaber – den kræver blot sulten efter noget friskt og ekstra lækkert.
Krustaderne kan serveres som en velkomst-canapé, en lille snack eller en let forret.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
- 2 radiser
- 40 g blød gedeost, fx Tebstrups gedeost i olie
- 1 spsk. finthakket dild
- salt og sort peber
- 50 g fjordrejer (almindelige små rejer kan også bruges)
- karse
- 8 sprøde færdigkøbte krustader
LÆS OGSÅ: Opskrift på knasende quinoa-rejer
FREMGANGSMÅDE
Skær radiserne på et mandolinjern eller så tyndt som muligt, og læg dem i iskoldt vand i 10 minutter.
Hæld vandet fra, kom dem i en sigte, og lad dem dryppe godt af for vand – tør dem evt. med et stykke køkkenrulle.
Rør gedeosten med dild, og smag til med salt og peber.
Kom gedeosten ned i en frysepose, og klip et af hjørnerne af. Sprøjt gedeosten på toastbrødene. Fordel rejerne ovenpå sammen med radiser.
Pynt med klippet karse og kværnet sort peber.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Grønkålssuppe med krydrede mandler
