Kager

Lækker lagkage med marshmallows

Tryllebind dine gæster med denne lækre lagkage, der er overtrukket med marshmallowfondant. Du får opskriften lige her!
af Carsten Kyster 15.05.2014 Foto: Columbus Leth

En særlig anledning eller bare nogle særlige gæster. Der findes mange gode undskyldninger for at servere noget ekstra lækkert, og denne lagkage med marshmallows er absolut en af favoritterne, når det skal smukt og godt på kaffebordet.

Lagkagen her smager ikke bare vidunderligt, den er også en fest at se på. Og så er den nemmere at lave, end man skulle tro. Du får opskriften herunder og i galleriet nedenfor guider vi dig trin for trin til, hvordan du laver lagkagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også opskriften: Skumfiduser på pind

Chokoladeganachekage med marshmallowfondant og kandiserede roser

10-12 personer

Det skal du bruge:
5 lyse lagkagebunde, købt færdige

Chokoladeganache:
300 g mørk chokolade, 70 %
6 dl piskefløde, 38 %

Kandiserede roser:
4 -6 store rosenhovede
3 æggehvider, pasteuriserede
100 g sukker

Marshmallowfondant:
350 g marshmallows
500 g florsukker

Prøv også opskriften: Lagkage med hyldeblomst

Fremgangsmåde:

Chokoladeganache: Kog fløden op, og bræk chokoladen i mindre stykker. Hæld den varme fløde hen over chokoladen, og lad den smelte i 3-4 minutter. Pisk derefter cremen godt sammen, og sæt den på køl i mindst 4 timer. Pisk den derefter til en cremet ganache. Pas på, at du ikke overpisker ganachen, for så skiller den.

Læs også: 5 overraskende ting, du kan bruge sukker til