Hus

Boliggalleri: Indret med glamourøs velour og elegant julepynt

af GlottiPress / Stylist: Elisabeth Kruse / Foto: Liselotte Plenov 11.11.2019
Designer Camilla van den Tempel bor med mørke toner i en luksuriøs og lækker hotelstil. Til jul får den overdådige stil et ekstra spark med arvesølv, antik pynt og dramatiske grene fra naturen.

Bløde velourstole i grønne og grå nuancer står omkring det mørke glasspisebord med ben af messing. Bordet er dækket med cognacfarvede glas, antikt sølvbestik og grå stearinlys i en stage af horn. Hele herligheden står oven på et tykt, blødt isbjørneskind, for der er dømt luksuriøs og overdådig hotelstil hjemme hos designer Camilla van den Tempel. Også når det gælder julepynten. – Vi holder vores julestil i afdæmpede farver og med gamle ting eller fund fra naturen, som vi kombinerer med moderne items. Noget er antikt eller unika og dermed personligt. Og enkelte ting tilhører pigerne, som kan tage det med videre, når de engang selv skal holde juleaften eller pynte op i eget hjem, siger Camilla van den Tempel. SE OGSÅ: Hotelstil i hjemmet

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Elegant og hyggelig stemning

Gaver i samme stil

Kom med ind i boligen her:

Hvem: Camilla van den Teme, designer og indehaver af Little Luxury Home, Camillas kæreste Henrik og børnene Sophia på 14 og Carolina på 10 år.
Hvor: Moderne villa nord for København på 258 kvm i to plan. Huset er opført i 1994 og har udsigt over Øresund. Nord for København.
Stil: International hotelstil.

På halvmuren står et stort hvidt dekorationsrensdyr, som familien har taget med hjem fra Frankrig. Det bliver fremhævet af den grå væg i soveværelset, der gemmer sig i baggrunden. Fyrretræet på bordet er plantet i en glashurricane, der ligesom stolene er fra Little Luxury Home.

Fra stuen er der kig ud til spisekøkkenet, der også er indrettet med et rundt bord og bløde behagelige stole. Væg- og loftlamper er fra Little Luxury Home, ligesom bordet med grøn marmorplade og stolene. Bordlampen er fra Design by Us.

Skab den smukkeste dekoration af hvide urtepotteskjulere med forskellige løgblomster og hvide juleroser i. Stil dem på et bord med en lærkegren med hvid pynt på i midten. Potterne er fra Little Luxury Home.

Skab den smukkeste dekoration af hvide urtepotteskjulere med forskellige løgblomster og hvide juleroser i. Stil dem på et bord med en lærkegren med hvid pynt på i midten. Potterne er fra Little Luxury Home.

Fyld også sofamodulerne med overdådige puder i velour og med pailletter og guldprint. Lænestolen er designet af Tom Dixon. Puderne er fra Little Luxury Home. Billederne er af Marianne Remmer Christoffersen. Sofaen er fra Ikea, og Camilla van den Tempel har selv ombetrukket den med mørkeblå velour.

Et lille forkrøblet grantræ plantet i en glashurricane med messingdetaljer slår juletonen an. Rundt om ligger pynt og gaver fremme for stemningens skyld. I år er nogle af gaverne simpelthen den æske, der er bundet bånd om. Det er messingæsker fra Little Luxury Home, hvor de andre ting også stammer fra. Det grønne velourbånd er fra Stof & Stil.

Mal væggen bag sengen en mørk tone for en huleagtig og rolig effekt. En stor lampe af forskellige vintageglas med en dramatisk sort lampeskærm understreger stilen. Lampen er fra Design By Us. Seng, tæppe og puder er fra Little Luxury Home.

Nøgne grene med pynt i lyse toner og en håndfuld mørke glasvaser med spinkle kunstige blomster står samlet på et af Camilla van den Tempels runde borde med røgfarvet glasplade. Den udstoppede musvåge er en gave. Vaserne er fra Little Luxury Home.

Mere juleinspiration?

Kom med indenfor i det fineste julehjem i Gentofte!