Boligreportage

Franske fornemmelser i det lille byhus

af Gitte Stokholm Scharling 9.08.2016
Foto: af Lene. K.
Det lille charmerende byhus fra 1789 i Nyborg danner rammen om Winnie Hansens bolig. De små sjælfulde rum er personligt indrettet med håndmalede møbler, tapeter og lamper sat sammen med romantisk tilbehør.
Winnie Hansen og hendes mand var slet ikke i tvivl, da de for 11 år siden så det gamle byhus på 160 kvm med bindingsværk – det rummede så mange muligheder og havde den helt rigtige atmosfære. Som indehaver af den lokale brugskunstbutik, Kronen, i gågaden i Nyborg ligger det Winnie nær at skabe hygge og skønhed omkring sig.

Opskrift: Franske vafler

Særligt udvalgt og med sjæl

Husets nye køkken er åbnet op ved at fjerne en væg ind til spisestuen, så kun de rå bjælker står smukt tilbage. Fra køkkenet er der udgang til en lille tagterrasse, hvor Winnie nyder morgenkaffen. Den lille stue ligger med udkig til gågaden og har masser af sidde- og hyggekroge. Soveværelset er romantisk indrettet med store bløde puder, små fine billeder og skønne figurer samt en smuk skabsvæg med tapet. Winnie elsker at pynte op og skabe arrangementer i hele huset. Det er tydeligt at se, at hun har en særlig sans for indretning, og at hver ting er nøje udvalgt til de små hyggelige rum.

Boligreportage: Franske countrydrømme

Tre etager med historie

Winnie får mange idéer til indretning, og afprøver dem gerne i sit hyggelige byhus. Tit leder hun efter noget, som skal passe til hendes mands flotte design af lamper og borde, som betyder rigtig meget for hende.

– Jeg er altid på udkig efter spændende nyt til min butik, og holder ører og øjne åbne overalt, hvor jeg færdes, slutter Winnie, der er stolt over, hvad hun har udrettet i det lille historiske byhus i tre etager.

I galleriet nedenfor kan du komme med indenfor i det lille byhus!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.