Indretning og trends

Boliggalleri: Kom med i kolonihaven

af Annette Riis-Carstensen og Line Sølvhøj Johansson 7.04.2014
Foto: Bjørn Jacobsen
Denne klassiske kolonihave er forvandlet til et smukt drømmehus, hvor der er plads til ro, hygge og kreativitet. Med andre ord: Et sandt hjerterum.

Idyllen er hele omdrejningspunktet i dette klassiske kolonihavehus. Hestene græsser på marken, vasketøjet vajer sagte i vinden, og på døren til "Tinas hvile", som kolonihaven er døbt, hænger en hjemmeflettet blomsterkrans og byder velkommen sammen med havens potter og krukker, der er fyldt med blomster i lilla og blå toner.

Se også galleriet: Smukke drivhuse og pavilloner til haven

Da ejerne i sin tid købte huset, var det bare et ordinært træhus, men sammen har de forvandlet det til en kolonihaveoase, hvor hver eneste af husets 50 m2 er udnyttet på hyggeligste vis.

Læs også: Få den smukke klematis i haven

Huset er fyldt med skønne loppefund, der er blevet sat let i stand. Alting har en fast plads i det lille hus, hvilket er vigtigt, når huset er så lille. På den måde kommer der nemlig ikke til at rode, selvom det er meget, der skal klemmes ind på få kvadratmeter. Hvert et hjørne er udnyttet i det lille kolonihavehus, der emmer af dansk sommerstemning.

Læs også: Her er Danmarks dyreste sommerhuse!

Træd indenfor og lad dig inspirere af den søde kolonihavestemning i galleriet herunder!