Indretning og trends

Få haven ind i stuen

af Kroghs’s/Louise Krogh 15.06.2009
Foto: Martin Tanggaard
Slip naturen løs i dine stuer, og skab et saftigt, farverigt og fortættet look i stuerne ved hjælp af mange farver og mønstre

Brug tapeter og tekstiler med mørk baggrund, der lader farverne træde tydeligt frem for at skabe et hyggeligt havemiljø i din stue. Miks mange forskellige typer potteskjulere og forskellige slags planter, fx en busket hortensia, enkeltstående blandede blomsterstængler, potteplanter med gule, lilla og røde blomster samt små totter grønt, her i form af krydderurter på dåse.

Skab midlertidige naturtableauer:
• Ryd bogreolen, eller byg en hurtig reol ved at stable gamle trækasser, hvor du kan opbevare alle dine potteplanter, havegrej og havebøger.
• Bring et havemøbel indendørs - gerne et mørkt møbel, der passer til tekstilerne. Så er det næsten som at sidde på terrassen.

1. Fat nål og tråd

Broder selv de smukke puder til priser fra 500 kr. for et gør det selv-sæt (korsstingsdesign.dk).2. Rå natur og retrolook

Service i retrolook med bladmønster, tekop og underskål 485 kr., tallerken 285 kr. (Norrgavel) Engangsbestik af træ, 55 kr. for en pose med 12 stk. knive, gafler eller skeer (Excel)

3. Blomstrende træstammer

Knager sømmet på rå træstammer, der har fået en stribe maling, 47,50 kr. pr. knage (Nordal)

Læs også:
Country på kontoret
Indret dit kontor i naturens tegn
Slip fuglene fri i din bolig