Indretning og trends

Søstrene Grenes nye udelivskollektion

af Freja Bang Lyngbo. Inspiration og 10.04.2018
fotos: Søstrene Grene.
Vil du indrette dit uderum, så det oser af hygge, er det en god idé at mikse elementer og materialer. I Søstrene Grenes nye kollektion er der noget for enhver smag, om du holder af jord under neglene eller blot vil sidde i en solstråle og nyde udsigten.

Foråret har vist sine første tegn, og det føles næsten magisk, når vi for første gang kan sidde i en solstråle udendørs. Kribler det også i fingrene hos dig for at komme igang med at indrette dit uderum, kan du lade dig inspirere af Søstrene Grenes nye udelivskollektiv, hvor der er både er noget til dig, som nyder at have jord under neglene og se planterne spire og gro, og dig, som bare gerne vil nyde en rolig stund i kønne omgivelser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan får du det bedste ud af din altan

I Søstrene Grenes nye kollektion er der fokus på at indkorporere elementerne ild, vand og jord i uderummet. Derfor har de fyldt altanen med fine lanterner og smukke lyskæder samt dekorative plantekasser og potter med vand og jord, så blomsterne kan spire og vokse sig smukke. Du skyder genvej til hyggen, når du sørger for hyggelig belysning, bløde tæpper og puder samt masser af grønne oaser.

Se også: 8 nyttige krukketips

Har du en altan, så det er en god idé at indrette sig praktisk, så du altid ved, hvor du har dine ting. Læg havehandsker, blomsterfrø og planteskilte i fine trækasser, som både pynter og er praktiske. Selvom pladsen er trang, kan du sagtens udnytte pladsen. Er terrassen eller altanen fx overdækket, kan du udnytte taget til hængende potteplanter, og har du en bænk stående, så udnyt pladsen under den til at stille kasser til opbevaring af tæpper, puder osv.

Hvis du har en have, er det lidt nemmere at skabe flere små hyggekroge. Stil en bænk der, hvor solen oftest rammer, når og et overdækket hjørne, når duggen falder, men temperaturerne er høje nok til, at aftenen kan nydees udendørs.

Se hele Søstrene Grenes kollektion her!

Få et smugkig på den nye kollektion her: