Sådan frisker du soveværelset op med bagepulver
Tips & tricks

5 måder at friske soveværelset op med bagepulver

af Haeley Giambalvo 28.02.2020
Er der noget bedre end at træde ind i et rent soveværelse og blive mødt af en frisk brise fra det åbne vindue og duften af nyvasket sengetøj? Her får du 5 nemme tips til at friske soveværelset op med noget så simpelt som bagepulver!

Vi bruger næsten en tredjedel af livet på at sove - og det faktum alene er en god anledning til altid at holde soveværelset friskt og lækkert. Følg disse 5 nemme tips med bagepulver, og skab en let og luftig atmosfære i dit soveværelse.

Læs også: Kunsten at rede en seng

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Gør dit sengetøj ekstra friskt

Tilsæt en ½ kop bagepulver til skylleprogrammet, når du vasker sengetøj. Det vil få det til at dufte friskt og skønt!

2. Få bugt med lugt i skuffer

Tjek skuffer, du sjældent bruger for indelukket lugt. Trænger de til en opfrisker, kan du komme lugten til livs ved at drysse bagepulver i de tomme skuffer. Lad det virke natten over, støvsug så skuffen grundigt og lugten vil være væk.

Lad dig inspirere: 12 romantiske soveværelser

3. Frisk dit klædeskab op

Ligesom det er tlifældet i dit køleskab, kan der med tiden også opstå en indelukket lugt i dit klædeskab. Dette kan du undgå ved at placere en lille beholder med bagepulver på en af hylderne. Husk at udskifte bagepulveret en gang om måneden - så opnår du optimal friskhed.

4. Gør dine kondisko lugtfri

Ryst lidt bagepulver rundt i dine kondisko, hver gang du har brugt dem. Det vil absorbere lugtfremkaldende fugt og neutralisere eventuel eksisterende lugt. Bank det overskydende bagepulver ud, inden du skal bruge skoene igen og nyd et par rene sko fri for lugt.

5. Gør din kuffert rejseklar

Fjern lugt fra din kuffert ved at drysse indersiden med bagepulver – du må gerne være rundhåndet med mængden. Vent 15 minutter, og støvsug så kufferten grundigt.

Se også: 6 tips til at friske hele dit hjem op