Tips & tricks

6 praktiske ting du kan bruge sokker til

Maja Grønbæk 26.04.2016
/ Foto: Colourbox
Vi kender vist allesammen til de ensomme sokker efter en tøjvask. Men der er ingen grund til at smide dem ud - de kan nemlig sagtens bruges. Få 6 sokke-tips her!

Når en af dine sokker endnu en gang på mystisk vis er forsvundet efter en tøjvask, så fortvivl ikke. Faktisk kan du sagtens gå hen og blive ret glad for de ensomme sokker, som tit og ofte er en realitet i de fleste hjem. Her få du nemlig 6 ret geniale tips til, hvordan du kan bruge sokkerne, der mangler en makker - eller gamle og slidte sokker du ikke længere vil gå med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 8 ting du kan bruge dine æggeskaller til

6 smarte ting du kan bruge dine sokker til

#1: Pak dine sko ind på rejsen
Den her kræver nogle relativt store sokker, men det kan være en god idé at pakke dine sko ind, så du får dem adskilt fra tøjet i kufferten. Både så skoene ikke får ridser og hakker, og så beskidte skosåler ikke griser tøjet til.

#2: Fjern ubehagelig lugt
Lav en ren sok om til en lille pose fyldt med tørret kaffegrums. Hæng den i dit klædeskab eller i køleskabet, og kaffen vil være med til at absorbere dårlig lugt.

#3: Fjern spindelvævenePut en sok uden over en lang genstand fx et kosteskaft, og du kan lynhurtigt fjerne de spindelvæv, der sidder højt og er svære at nå. Læs også: 5 ting du også kan bruge en skuresvamp til #4: Støv stueplanterne og persienner afVi bliver lidt i rengøringshjørnet, for en sok er også genial til potteplanterne, når de begynder at se lidt støvede og trætte ud. Den nemmeste måde at give dem en opfrisker på er ved at stikke hånden i en fugtig sok og køre den over planternes blade. Det samme kan du med fordel gøre med dine støvede persienner. #5: Beskyt din mobiltelefon
Hvis du er bekymret for din telefon, når du er i haven eller laver gør det selv-projekter i huset, er en lille sok den nemmeste og hurtigste vej til at beskytte telefonen under arbejdet. #6: Beskyt dine trægulveHvis du skal flytte rundt på dine møbler, og du har trægulv, kan der hurtigt komme en ridse eller flere i det sårbare træ. Træk sokker over bord- eller stoleben, og problemet er løst. Tricket virker også fint, hvis du mangler at få købt filtpuder til at sætte under nye møbler. Læs også: 5 gode støvsugertips Kilde: goodhousekeeping.com De bedste køb er dem der holder længe! Gå derfor aldrig på kompromis med andet end prisen! Vi har fået love til at uddele en rabatkode til Zalando, så du opnår store besparelser næste gang du handler! Find den her klik her