Tips & tricks

6 praktiske ting du kan bruge sokker til

Maja Grønbæk 26.04.2016
/ Foto: Colourbox
Vi kender vist allesammen til de ensomme sokker efter en tøjvask. Men der er ingen grund til at smide dem ud - de kan nemlig sagtens bruges. Få 6 sokke-tips her!

Når en af dine sokker endnu en gang på mystisk vis er forsvundet efter en tøjvask, så fortvivl ikke. Faktisk kan du sagtens gå hen og blive ret glad for de ensomme sokker, som tit og ofte er en realitet i de fleste hjem. Her få du nemlig 6 ret geniale tips til, hvordan du kan bruge sokkerne, der mangler en makker - eller gamle og slidte sokker du ikke længere vil gå med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 8 ting du kan bruge dine æggeskaller til

6 smarte ting du kan bruge dine sokker til

#1: Pak dine sko ind på rejsen
Den her kræver nogle relativt store sokker, men det kan være en god idé at pakke dine sko ind, så du får dem adskilt fra tøjet i kufferten. Både så skoene ikke får ridser og hakker, og så beskidte skosåler ikke griser tøjet til.

#2: Fjern ubehagelig lugt
Lav en ren sok om til en lille pose fyldt med tørret kaffegrums. Hæng den i dit klædeskab eller i køleskabet, og kaffen vil være med til at absorbere dårlig lugt.

#3: Fjern spindelvævene5 ting du også kan bruge en skuresvamp til#4: Støv stueplanterne og persienner af#5: Beskyt din mobiltelefon
#6: Beskyt dine trægulve5 gode støvsugertipsgoodhousekeeping.com klik her