Gavekurv med blomster og saft
DIY & kreative ideer

8 gaveidéer til en hjemmelavet gavekurv

af Freja Bang Lyngbo. Foto: Colourbox 1.12.2022
Fortjener én, du holder af, en særlig tanke? Lav din egen gavekurv fyldt med personlige, hjemmelavede og spiselige gaver. Her får du 8 idéer at fylde gavekurven med!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hjemmelavede gavekurve er en unik og personlig måde at vise dine kære, at du tænker på dem. I stedet for at købe en færdiglavet gavekurv kan du vælge at sammensætte dine egne hjemmelavede og fylde dem i en fin kurv.

En hjemmelavet gavekurv er både et bæredygtigt og økonomisk godt valg. Du kan bruge en gammel kurv, du allerede har derhjemme, eller købe en brugt i genbrug. På den måde kan du forære en unik gave, uden det koster en formue.

Sådan laver du en personlig gavekurv

Når du skal beslutte, hvad der skal være i gavekurven, kan du overveje, hvad vedkommende sætter pris på og holder af. Hvis vedkommende elsker mad (hvem gør ikke?), kan du fylde kurven med hans/hendes yndlingssnacks, hjemmelavet saft, søde sager eller måske endda en kogebog.

Sætter vedkommende pris på lækre cremer og andre skønhedsprodukter, kan du kaste dig ud i at lave dine egne ansigtsmasker og pakke dem fint ind.

Når du har valgt, hvilke ting der skal i kurven, er det tid til at arrangere dem pænt. Du kan bruge papir eller blonder for at give kurven et fyldigt udtryk. Overvej også at tilføje små ting som en personlig note eller en lille buket.