Højtider & mærkedage

4 søde idéer til julevinduet

af Annette Riis-Carstensen 9.11.2017
Foto: Karna Maffait.
Skab hyggelig julestemning i vindueskarmene ved at pynte dem med grankranse, pynt og levende lys. Se vores fire søde julevinduer, og få inspiration til at udsmykke dine egne.

Julen banker snart på døren – og på vinduerne! Udsmyk dine vinduer med, hvad du har i haven, i julekassen og i skabene, og nyd ikke blot den smukke udsigt, når sneen daler – hvad den jo selvfølgelig gør –, men nyd også den hyggelige julestemning med levende lys, hjemmelavet pynt og smukke dekorationer, når du kigger mod vinduet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også: Vil du have flere tips til juleopstillinger, kan du også læse vores 3 tips til dit juletableau

Snetema i vindueskarmen

Drømmer du om en snehvid og pyntet vindueskarm, men er ikke vild med vat og nisselandskab, er der heldigvis andre måder at skabe vinterstemning på. I vindueskarmen på artiklens billede har vi sat fine blondeservietter fast på vinduet med limspray (du kan også nøjes med at bruge en lille klat elefantsnot) og hængt en stor foldet papirstjerne, som egentlig er en lampe, op i loftet.

Foran karmen står et gammelt, slidt og hvidt konsolbord, så vi i anledning af julen kan drikke te i de pyntede omgivelser. På bordet står opbevaringsglas og en glasklokke. Vi har fyldt dem med hvid skumslik, ma­rengs og marcipansnebolde. Som kontrast til alt det hvide har vi bundet en grøn adventskrans og valgt stel i støvede grønne to­ner.

Læs også: DIY: Lav fine kræmmerhuse med stjerner

Se de 3 øvrige julevinduer i galleriet: