Nytårsinspiration: pynt, drinks og madidéer
Højtider & mærkedage

Nytårsinspiration: Pynt og opskrifter

af Redaktionen 6.12.2021
Foto: skovdalnordic.com.
Find masser af inspiration til en hyggelig og festlig nytårsaften med alt hvad den indebærer. Vi har samlet nytårets flotteste pynt, de lækreste drinksidéer samt inspiration til nytårssnacks og overdådig dessert. Skål og godt nytår!

Vi har samlet 7 skønne bud til en smuk og lækker nytårsaften. Her kan du finde inspiration til årets sidste aften, og være med til at gøre den lidt ekstra festlig!

7 idéer til nytårsfesten — pynt og festmad

1. DIY: Pynt op til nytår

Slut året af med et brag af en opdækning. Dækker du et festligt og imponerende nytårsbord, bliver aftenen endnu sjovere. Vi guider dig til fire nemme DIY-idéer til bordet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Festlige drinks til nytårsaften

En mere festlig aften end nytår finder du næppe. Vi har samlet en hel stribe af skønne, boblende drinks til anledningen.

3. Kransekage til nytår: trin for trin guide

Kransekagen er både lækker og solid tradition! Det er tilmed sjovt at lave din egen kransekage til nytårsaften. Vi guider dig trin for trin til at lave det flotteste kransekagetårn.

4. Sprøde minivafler med stenbiderrogn

Kast dig over denne luksuriøse spise, og nyd den som en snack eller forret på nytårsbordet. Stenbiderrognen smager skønt ovenpå sprøde minivafler og drys af brøndkarse. Få opskriften her!

5. Moussekage med blåbær

Blåbærmoussekagen her er både smuk og smagfuld. Servér den på nytårsbordet og giv den gerne ekstra gas med guld og glimmer!

Vi hjælper dig med en trin for trin-guide til den lækreste moussekage med blåbær!

6. Kransekager med nougat og abrikos

Disse små kransekager er superlækre med deres abrikosmarmelade og små stykker nougat. Servér dem som dessert med is til, eller til champagnen, når klokken slår 12!

7. Pynt nytårsbordet med fine stjerner

Nytår er en festlig begivenhed, og lidt ekstra pynt skaber altid god stemning! Vi giver dig her en skabelon til at lave de fineste stjerner samt inspiration til at pynte festligt op med dem.