Annonce
Desserter

Pærecrumble med mandellåg

Brug efterårets pærer i en pærecrumble med mandellåg. Servér den lun med en top af cremefraiche eller vaniljeis.
af Inge Skovdal18.10.2017Foto: Skovdal Fotografi ApS.

Denne pærecrumble er en skøn og nem dessert, som smager lidt af jul. Hvis du ikke har pærer ved hånden, kan du sagtens skifte dem ud med andre fruger som æbler eller blommer.

Annonce

Ingredienser

  • 500 g pærer
  • 1 vaniljestang
  • 200 g hele mandler
  • 125 g blødt smør
  • 100 g muscovadosukker

Tilbehør

  • Vaniljeis eller cremefraiche
Annonce

Sådan laver du pærecrumble:

  1. Vask pærerne, og skær dem i mundrette stykker.
  2. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Hak halvdelen af mandlerne groft og resten fint.
  3. Bland mandler, smør, sukker og vanilje.
  4. Fordel pærestykkerne i 8 små ovnfaste glas, ramekiner eller skåle, og top med crumble.
  5. Bag dem i ovnen i 25 minutter ved 175°.
  6. Servér med cremefraiche eller is til.

Annonce

Sponsoreret indhold

Annonce