Juice & Saft

Aarstidernes økologiske juicer

Friskpresset juice sætter overskud ind på din selvforkælelseskonto og giver samtidig et spark vitaminer. Her får du to lækre juiceopskrifter fra økologiske Aarstiderne.
af Linda Østergaard 2.09.2014 Foto: Aarstiderne

Du kan nemt booste din sundhed med hjemmelavede, friskpressede safter. Brug sæsonens økologiske grøntsager og frugter, og du har hurtigt en smagsgod juice. Aarstiderne giver dig her lækre opskrifter.

Opskrift: Hjemmelavet brombærmarmelade

Sweet Beet

Det skal du bruge:
• ½ citron
• 3 æbler
• ½ pose rødbeder
• ½ appelsin (uden skræl)

Sådan gør du:
Rødbeden er en af verdens fornemmeste blodbyggere. Det høje indhold af betacaroten rydder ud i skadelige frie radikaler og styrker dit immunforsvar. Denne juice er ren kræs og smager skønt. Skyl og rens ingredienserne, og pres det hele i en juicemaskine.

Kan du ikke få nok af saft, er der DM i saft i Politikens Hus i København søndag den 7. september fra kl. 10 til 16, når Wilfa og Aarstiderne går sammen om at finde Danmarks dygtigste saftpresser.

DIY: Råt plantebord til haven

Gulerod og spinat

Det skal du bruge:
• 1 lime
• 300 g gulerod
• 1 æble
• 250 g grov spinat

Sådan gør du:
Vask spinaten grundigt. Start med at saftpresse lime, og fortsæt med resten af ingredienserne skåret i passende stykker. Det kan ske, at du synes, der kommer meget lidt saft ud af spinatbladene, men smagen er til gengæld ekstremt koncentreret. Det er vigtigt, at du bruger grov spinat og ikke babyspinat. Skyl og rens resten af ingredienserne, og pres det i en juicemaskine.

Bolig: En lejlighed i countrystil