Picnickurv på et dejlig grønt område.
Opskrifter

8 gode ting til picnic-kurven

MAJA GRØNBÆK FOTO: Mikkel Bækgaard 1.02.2023
Når forårets buske og træer begynder at spire og blomstre, er det skønt at pakke en picnickurv og tage ud i det grønne. Vi sørger for lækre, nemme opskrifter til turen.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Når de varme måneder endelig kommer, er der ikke noget bedre end at pakke frokosten i en kurv og tage den med i skoven, haven, parken eller til stranden - og der er heldigvis rigtig mange gode sager, der er et hit at pakke i picnic-kurven! Hvis du gerne vil sørge for, at din drikkelse forbliver kold, så tag en køletaske med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag solhatten på, et tæppe over armen og slå dig ned i det grønne. Vi giver inspiration til skønne opskrifter til turen.

3 gode tips til picnickurven

#1: Husk de kolde drikke
Servér kold hvidvin eller hyldeblomstsaft til maden. Pak drikkevarerne i en pose med is eller køleelementer, så de kan holde sig kolde.

#2: Glem ikke salt og peber
Det er smadderærgerligt, hvis maden mangler salt eller peber. Husk derfor at pakke det ned i picnickurven.

#3: Skraldeposer må der til
Affald skal pakkes ind og tages med, hvis der ikke er skraldespande nok i skoven. Så husk rigeligt med poser!

Bonustip til picnicturen

Der findes rigtig meget service, der egner sig særligt godt til picnic-turen. Udover kande med tilhørende plastkopper, tallerkner og bestik, er en kageform med låg perfekt, hvis du har bagt til turen.

Herunder finder du en række gode bud på lækkerier, der er perfekte til picnic-kurven. Vi har samlet opskrifter, der både slukker tørsten, mætter og lidt til den søde tand.

8 opskrifter, der er perfekte til en picnic

Gode skåle, der slutter tæt

Har du tupperware-skåle eller lignende med låg, er det nemt og hurtigt at bikse sommerlige og portionsanrettede salater sammen.