
Restaurant Koch i Århus har sadlet om, og siden den 1. november har de serveret toplækker mad med en fedtprocent på maks. 30.
Normalt er mager mad ikke lige det, vi forbinder med gourmetrestauranter, men som Michael Koch siger:
- Med det nye koncept vil vi gerne signalere over for vores gæster, at gastronomisk nydelse og sund livsstil sagtens kan gå hånd i hånd
Franske klassikere som souflé og mousse er stadig på menukortet, men nu i en diabetesvenlig og sundere udgave end før.
70 % af menuen på både Restaurant Koch og brasseriet Vankoch er nu med lavt fedtindhold, og de sunde retter er markeret med et hjerte i menukortet.
Tvillingebrødrene og stjernekokkene Jesper og Michael Koch, der selv fik konstateret diabetes for et par år siden, har drevet restauranterne Vankoch og Restaurant Koch siden 2004.
Se åbningstider, priser og meget mere HER (link fjernet)
VIND SUNDE TANKER
Du kan vinde brødrendes nye kogebog HER
I den er der opskrifter og gode råd til et sundt liv.