Aftensmad
Aftensmad
Julefavorit: Krydret rullepølse
Det er skønt med tykke skiver hjemmelavet rullepølse på groft rugbrød med løg og sky. Og det er faktisk ikke så svært at lave rullepølsen selv!
af Anna Hedegaard.
23.11.2016
Foto: Jakob Valling.
Hjemmelavet rullepølse er en smagsfavorit hos mange til julefrokosten. Det er faktisk ikke svært, hvis du blot har lidt tålmodighed og går i gang i god tid. Og så kræver rullepølse selvfølgelig en rullepølsepresse!
Sådan laver du rullepølse med krydderier
Opskriften giver cirka 30-35 tykke skiver.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det skal du bruge til rullepølse med krydderier:
- 1 stort svineslag
- 2 løg
- 2 tsk. peber
- 2 tsk. nelliker
- 1 tsk. koriander
- 2 spsk. salt
- 2 tsk. allehånde
- 1 tsk. muskatnød
- 1 tsk. timian
- Kødsnor
Prøv også opskriften på: Lammefrikadeller med mynte
SALTLAGE:
- 5 l vand
- 100 g mørk farin
- 20 kryddernelliker
- 800 g salt
- 20 g allehånde
- 10 laurbærblade
KOGELAGE:
- Vand
- 1 løg delt i kvarte
- 10 peberkorn
Få mere inspiration her: Ribbensteg med rødkålssalat
Vi guider dig trin for trin i galleriet til den perfekte rullepølse!