Lammefrikadeller med mynte
Aftensmad

Lammefrikadeller med mynte

af Inge Skovdal 10.05.2016
Foto: Skovdal.dk
Prøv en anderledes version af de klassiske frikadeller. Lammefrikadeller med mynte er rigtig gode til både frokostbordet og aftensmaden.
Skal du have gæster til frokost, så lav de her lækre små frikadeller, som passer godt på ethvert frokostbord. Server dem sammen med godt, groft rugbrød. De kan selvfølgelig også sagtens spises til aftensmad med tzatziki og en god salat til.

Bag et nemt rugbrød til dine lammefrikadeller!

Lammefrikadeller med mynte

4-6 personer
  • 500 g hakket lammekød
  • 1 tsk. salt
  • 2 skiver lyst brød
  • ½ dl mælk
  • 1 æg
  • 4 spsk. hakket mynte
  • 2 spsk. finthakket løg
  • 1 tsk. presset hvidløg
  • Peber
  • Lidt olie

Prøv også: Frikadeller med kartofler og broccolisalat

Sådan laver du lammefrikadeller

  1. Rør det hakkede lammekød med salt. Fjern skorpen fra brødet, smuldr det, og læg det i en skål med mælk.
  2. Rør en fars af kød, brød, æg, mynte, løg og hvidløg. Krydr med friskkværnet peber. Form ca. 18 små frikadeller med 2 teskeer, læg dem på bagepapir, og dryp dem med lidt olie.
  3. Steg frikadellerne i ovnen ved 220° i ca. 15 minutter.

Prøv også: Asiatiske kyllingefrikadeller