Tigerrejer, ananas og cherrytomater på spyd

Marinade
1 dåse kokosmælk
2 fed pressede hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
½ hakket rød chili (efter behov)

Desuden
16 tigerrejer (frosne)
1 frisk ananas
16 cherrytomater
Salt og peber
8 kviste kørvel
4 kviste dild
8 kviste bredbladet persille

Rør marinaden sammen af kokosmælk, hvidløg, rosmarin og chili. Tø rejerne op, pil dem, og læg dem i marinaden i ½ time i køleskabet. Skræl ananassen, og skær den i mundrette tern på 2 x 2 cm. Sæt skiftevis rejer, tomater og ananas på træspyddene (husk at lægge træspyddene i koldt vand en times tid inden brug). Grill spyddene på grillpande eller på havegrillen i ca. 10 minutter ved middel varme. Krydr spyddene med salt og peber. Skyl krydderurterne grundigt, og pluk dem. Anret dem som en salat i bunden af tallerkenen. Læg de varme spyd ovenpå.