Aftensmad

Tigerrejer, ananas og cherrytomater på spyd

Grillspyd er en smart spise, da de ofte består af en kombination af kød og grøntsager, og så smager de fantastisk
af Stylist Anna Hedegaard/engle-blomst.com 3.07.2009 Foto: Jakob Valling/valling.com

Marinade
1 dåse kokosmælk
2 fed pressede hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
½ hakket rød chili (efter behov)

Desuden
16 tigerrejer (frosne)
1 frisk ananas
16 cherrytomater
Salt og peber
8 kviste kørvel
4 kviste dild
8 kviste bredbladet persille

Rør marinaden sammen af kokosmælk, hvidløg, rosmarin og chili. Tø rejerne op, pil dem, og læg dem i marinaden i ½ time i køleskabet. Skræl ananassen, og skær den i mundrette tern på 2 x 2 cm. Sæt skiftevis rejer, tomater og ananas på træspyddene (husk at lægge træspyddene i koldt vand en times tid inden brug). Grill spyddene på grillpande eller på havegrillen i ca. 10 minutter ved middel varme. Krydr spyddene med salt og peber. Skyl krydderurterne grundigt, og pluk dem. Anret dem som en salat i bunden af tallerkenen. Læg de varme spyd ovenpå.