Urtefarseret kalkunbryst med peberrodscreme

Kalkunbryst smager godt - både varmt og koldt. Her får du opskriften på urtefarseret kalkunbryst.

Kalkunbryst - det skal du bruge

1 æg
2 spsk dijonsennep
60 g usaltede pistacienødder
50 g rucola
2 fed hvidløg
1 lille bundt basilikum (ca. 30 g)
1 kg kalkunbryst
Kødsnor
Olivenolie
Salt og peber

Kalkunbryst - sådan laver du det

Stil ovnen på 200°. Rør æg med sennep. Hak pistacienødder og alle krydderurterne fint, og rør dem sammen med sennep og æg. Vend dit kalkunbryst om, og skær med en skarp kniv en lomme til fyldet. Stop fyldet i lommen på dit kalkunbryst. Vikl kødsnor stramt om dit kalkunbryst, så det holder på fyldet. Læg kødet i en lille bradepande, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg dit kalkunbryst i ovnen 1 time. Fjern kødsnoren, og skær kødet i tynde skiver.

MENU

Forret
Røget laks med fennikelsalat og speltbrød

Hovedret
Urtefarseret kalkunbryst med peberrodscreme, saltbagte kartofler og aspargessalat med daddeltomater

Dessert
Primadonna-ost med sirupsnødder, pære og speltbrød
Citronkage