Se også
Aftensmad
Vegetarisk frittata - opskrift på italiensk æggekage
Frittata er en af de nemmeste retter, du kan kaste dig over, hvis der skal mad på bordet i en fart. Desuden smager den skønt og mætter længe. Få opskriften på italiensk æggekage her!
af Redaktionen.
8.12.2022
Ingredienser
- 50 g smør
- 10 æg
- Salt og peber
- 250 g brie
- 1 potte purløg
- Evt. 300 g cherrytomater
Sådan laver du vegetarisk frittata
- Tænd ovnen på 180°.
- Smelt smørret ved lav varme i en stor pande, der kan tåle at komme i ovnen.
- Pisk æg sammen med salt og peber. Hæld æggene i panden.
- Skær brien i skiver, og placér dem rundt i panden.
- Pluk purløgene, og læg dem forsigtigt tæt i en cirkel som et ur.
- Lad panden stå ca. 5 minutter på komfuret, og sæt den så i ovnen i ca. 20 minutter.
- Servér evt. med friske cherrytomater skåret i skiver.