Menuer

Brunch-opskrifter: Lækker brunch

Imponer dine gæster med en lækker brunch. Vi har samlet nogle lækre brunch-opskrifter, der sender dine smagsløg i himlen.
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Lars Ranek m.fl. 6.03.2014

En lækker brunch er både en hyggelig start på dagen og en god anledning til at mødes med venner og nyde en masse lækre småretter. Leder du efter brunch-opskrifter til et komsammen med vennerne, til en festlig anledning eller blot til lidt selvforkælelse i weekenden, så lad dig inspirerer her, hvor vi har samlet nogle lækre brunch-opskrifter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skal du servere æg til din brunch? Brunch-opskrifter: Se her, hvordan du kvalitetstjekker æggene.

Inspirerende brunch-opskrifter:

Du kan lave brunch på helt klassisk vis, hvor menuen består at bacon og røræg, yoghurt med frisk frugt, pandekager og mere frokostagtige indspark som en god pastasalat og andre lækre salater. Du kan også finde brunch-opskrifter ud fra et tema, for eksempel:

• Økologisk brunch baseret på lækre, økologiske produkter.

• Stenalder-brunch, hvor du laver en brunch ud fra grundprincipperne om masser af kød, fisk, æg, nødder, fjerkræ, svampe og masser af frugt og grønt.

• Amerikansk brunch med blandt andet bacon, pølser, røræg, stegte kartofler og amerikanske pandekager.

• Eller bare gøre brug af årstidens bedste råvarer, når du skal kreerede en lækker brunch.

Vil du overraske dine gæster med en udsøgt brunch, kan du finde inspiration i galleriet med brunch-opskrifter. Find også opskrifter på lækre juicer og få tips til, hvordan du laver en kaffe, der har fokus på, hvordan kaffens aromaer bedst kommer til udtryk.

Få flere brunch-opskrifter, og nyd tapashapsere: Find brunch-opskrifter på tapas med nordiske råvarer her!

Eller kast dig ud i en stor samling inspiration her: Idéer til brunch