Cookies med friske tranebær
Bag lækre sprøde cookies, hvor den klassiske chokolade er blevet skiftet ud med friske tranebær.
Cookies med tranebær - det skal du bruge:
Med denne opskrift får du til ca. 24 stk.
110 g blødt smør
100 g sukker
50 g brun farin
1 æg
1 tsk appelsinjuice
¼ tsk natron
¼ salt
150 g mel
100 g hakkede friske tranebær
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Prøv også vores opskrift på cookies med chokolade og havre lige her
Cookies - sådan gør du:
Tænd ovnen på 190°. Rør smør, sukker og farin sammen til en cremet masse. Tilsæt æg og juice, og rør godt. Bland natron og salt med melet i en anden skål, og vend det hele i dejskålen. Vend forsigtigt hakkede
tranebær i dejen. Sæt en høj teskefuld dej på en bageplade med bagepapir, og sørg for god afstand mellem kagerne (ca. 5 cm). Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, indtil de er lysebrune i kanten. Afkøl kagerne på en bagerist, og server.
Cookies og brownies - et sikkert hit hos gæsterne. Få opskriften på de bedste brownies lige her