Desserter og kager

Frugtispinde med hyldeblomst

Frugtsalat på pind! De glade frugtispinde er fyldt med farverig frugt og skaber lykke i sommervarmen.
af redaktionen 4.08.2017
Frugtispinde med hyldeblomst

Køl ned i sommervarmen med lækre og friske frugtispinde – et sundere alternativ til sukker- og fedtholdige is. Dertil er de super nemme at lave – også selv hvis man er sløv i varmen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: 6 opskrifter på hjemmelavet is

Opskrift på frugtispinde med hyldeblomst

Tid: 15 minutter – Frysetid: 5-6 timer (eller gerne natten over)
Opskrift til 4-6 ispinde

INGREDIENSER

  • 1 kiwi
  • 1 nektarin
  • 3-4 jordbær
  • 2-3 klaser ribs
  • 3 dl drikkeklar hyldeblomstsaft
  • 4-6 ispindeforme
  • 4-6 træpinde

FREMGANGSMÅDE

Skræl kiwien. Skyl nektarinen, og rens jordbærrene. Skær kiwi, nektarin og jordbær i tynde skiver. Fyld ispindeformene helt op med frugt og bær, og hæld hyldeblomstsaft i.

Stik træispinde i, og stil ispindeformene i fryseren i 5-6 timer eller natten over.