Desserter
Desserter og kager
Frugtispinde med hyldeblomst
Frugtsalat på pind! De glade frugtispinde er fyldt med farverig frugt og skaber lykke i sommervarmen.
af redaktionen
4.08.2017
Køl ned i sommervarmen med lækre og friske frugtispinde – et sundere alternativ til sukker- og fedtholdige is. Dertil er de super nemme at lave – også selv hvis man er sløv i varmen.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
LÆS OGSÅ: 6 opskrifter på hjemmelavet is
Opskrift på frugtispinde med hyldeblomst
Tid: 15 minutter – Frysetid: 5-6 timer (eller gerne natten over)
Opskrift til 4-6 ispinde
INGREDIENSER
- 1 kiwi
- 1 nektarin
- 3-4 jordbær
- 2-3 klaser ribs
- 3 dl drikkeklar hyldeblomstsaft
- 4-6 ispindeforme
- 4-6 træpinde
FREMGANGSMÅDE
Skræl kiwien. Skyl nektarinen, og rens jordbærrene. Skær kiwi, nektarin og jordbær i tynde skiver. Fyld ispindeformene helt op med frugt og bær, og hæld hyldeblomstsaft i.
Stik træispinde i, og stil ispindeformene i fryseren i 5-6 timer eller natten over.