Saml dine favoritbær fra haven, og put dem i denne cremede is. Den tager kun 10 minutter at lave, men du er nødt til at vente på, at den fryser. Du kan godt være forudseende og stille en portion i fryseren et par dage før, du skal spise den – isen er dog allerbedst de første par dage efter indfrysning. Men den er bestemt værd at vente på. Mums!
Hurtig is med bær
Antal personer: 6
Det skal du bruge til is med bær:
Tid: 10 minutter. Frysetid: 4 timer.
Tid: 10 minutter. Frysetid: 4 timer.
- 400 g friskost
- 200 g mascarpone
- 1 ½ dl flormelis
- 300 g hindbær
- 100 g ribs
Mere sommermad: Salat med spinat og bær
Sådan laver du is med bær:
- Pisk friskosten luftig i en skål. Rør mascarpone, flormelis og lidt mosede bær i flødeosten. Rør blandingen glat.
- Fyld blandingen i en fryse- eller bageform.
- Stil formen i fryseren mindst 4 timer.
- Tag formen ud af fryseren, og lad den stå ved stuetemperatur i 5 minutter.
- Vend isen ud på et serveringsfad – dyp evt. formen et øjeblik i varmt vand, så den slipper formen.
- Pynt med resten af bærrene, og servér.
Prøv også: Ispinde med spiselige blomster