Konfekt: Karamelliseret hvid chokolade med havsalt
Opskrift på lækker konfekt: Karamelliseret hvid chokolade med havsalt
Overrask venner og familie med en konfekt, de ikke har fået serveret før, nemlig karamelliseret hvid chokolade med havsalt.
Ved at bage den hvide chokolade får du en helt særlig karamelliseret smag frem i din konfekt, som i kombination med havsalt forener det søde og det salte på fineste vis og smelter skønt på tungen. Vi garanterer sød chokoladeglæde i din konfekt. Opskriften på denne konfekt giver dig cirka 10 små chokolader
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Prøv også: Jule-konfekt: Mozartkugler
Det skal du bruge til din konfekt:
100 g hvid kvalitetschokolade, gerne Amedei Toscano White
1 knivspids havsalt
Prøv også vores opskrifter på: 10 fantastiske julekager
Sådan laver du denne konfekt:
Hak chokoladen groft, og fordel den i et lille ovnfast fad. Bag ved 120° i ca. en time. Rør rundt i massen
med en gaffel hvert 10. minut. Chokolademassen vil klumpe undervejs, men senere blive flydende.
Lad den karamelliserede chokolade køle lidt af, og bland så havsalt i. Fyld den i en chokoladeform, og
sæt formen på køl et par timer.Tag chokoladerne ud af formen, og pynt din konfekt med lidt havsalt.