Desserter og kager

Konfekt: Karamelliseret hvid chokolade med havsalt

Få opskriften på lækker konfekt i form af karamelliseret hvid chokolade med havsalt her.
af Maja Ambeck Vase / Foto: Columbus Leth 9.12.2013
Små konfekt-hjerter af hvid chokolade og havsalt

Opskrift på lækker konfekt: Karamelliseret hvid chokolade med havsalt

Overrask venner og familie med en konfekt, de ikke har fået serveret før, nemlig karamelliseret hvid chokolade med havsalt.

Ved at bage den hvide chokolade får du en helt særlig karamelliseret smag frem i din konfekt, som i kombination med havsalt forener det søde og det salte på fineste vis og smelter skønt på tungen. Vi garanterer sød chokoladeglæde i din konfekt. Opskriften på denne konfekt giver dig cirka 10 små chokolader

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også: Jule-konfekt: Mozartkugler

Det skal du bruge til din konfekt:
100 g hvid kvalitetschokolade, gerne Amedei Toscano White
1 knivspids havsalt

Prøv også vores opskrifter på: 10 fantastiske julekager

Sådan laver du denne konfekt:
Hak chokoladen groft, og fordel den i et lille ovnfast fad. Bag ved 120° i ca. en time. Rør rundt i massen
med en gaffel hvert 10. minut. Chokolademassen vil klumpe undervejs, men senere blive flydende.

Lad den karamelliserede chokolade køle lidt af, og bland så havsalt i. Fyld den i en chokoladeform, og
sæt formen på køl et par timer.Tag chokoladerne ud af formen, og pynt din konfekt med lidt havsalt.